Completează formularul si folosește 90 de zile GRATUIT! 

Soft Medical | Soft Programare Pacienti 2

Soft pentru clinica medicală 

Gestionează agenda de programări, datele pacienților și istoricul medical. Totul într-un singur loc, o soluție 100% online, accesibilă de pe orice dispozitiv și care îndeplinește cele mai înalte standarde de siguranță.

7

MODULE INCLUSE

Administrator

Modul de administrare ce permite efectuarea tuturor configurarilor in functie de necesitati: locatii, specializari, personal, drepturi de acces personal, servicii si tarife.

PROGRAMARI

Calendar intuitiv pentru management programari, cu functie reamintire automata a programarii prin SMS, check-in pacient,  check-out pacient, incasare plati.

PACIENTI

Modul de gestionare a datelor pacientilor: date de contact, istoric consultatii si programari, istoric medical, fisa medicala, incarcare fisiere.

Dashboard Medic

Gerstionarea programarilor, date pacientil, istoric medical, fisa medicala, tratamente si retete medicale, incarcare documente, raport medical.

7

BENEFICII

Fara instalare locala

Găzduit în siguranță în cloud, nu trebuie să instalați niciun software sau să întrețineți niciun server. Dacă aveți un browser web, aveți softul de management pentru clinica InteroCloud.

FUNCTIONEAZA PE ORICE DISPOZITIV

Proiectat să funcționeze atat pe desktop cat si pe dispozitive mobile. Poti folosi toate browserele principale, inclusiv Internet Explorer, FireFox, Chrome, Safari și Opera.

Versatilitate

Solutia InteroCloud  se poate implementa pentru diferite domenii: cabinet medical, clinica medicala, cabinet stomatologic, estetica medicala, kinetoterapie, optica medicala sau orice alta activitate unde se lucreaza cu programari.

Siguranta

Facem backup automat zilnic și folosim SSL standard pentru industrie pentru a cripta toate comunicațiile. Pentru hosting, folosim serverele Microsoft Azure astfel incat intotdeauna datele sunt in siguranta.

7

CUM FUNCTIONEAZA

7

PARERILE CLIENTILOR

„La inceputul lui 2018 cautam o solutie pentru clinica si deja primisem destule oferte care ne dadusera batai de cap, de ordinul miilor de euro. Am considerat ca nu pierdem nimic daca incercam InteroCloud, insa am fost sceptici si am vorbit ca toti sa notam pe caiet programarile, pentru ca nu se stie… Intre timp am descoperit ca sunteti minunati, mereu dispusi sa ne ajutati si sa ne raspundeti. Platforma este foarte usor de utilizat, totul este intuitiv si ne-a usurat munca. Am redus si rata de neprezentare cu 33% prin folosirea functiei SMS. Multumim!”

Dr. Mihaela Andreescu

Medic, Clinica Dr. Andreescu (www.clinicasmart.ro)

“O aplicație excelentă! Folosim in Clinica Medica Endoprovision aceasta aplicatie de peste 3 ani. Ne-a usurat foarte mult munca legata de programari si gestionarea pacientilor. Este usor si intuitiv de folosit, nu necesita abilitati speciale sau pregatire. Echipa de mentenanta mereu a raspuns promt la solicitari si NICIODATA NU AM AVUT BLOCAJE! Recomand cu caldura! Un raport Pret/Beneficiu – incredibil!”

Dr. Borislav Petrov

Medic, Clinica Medica Endoprovision (www.medicaepv.ro)

Aveam nevoie de o solutie usor de folosit, pe care sa o putem accesa online, fara batai de cap si fara sa fie complicata. Ne mandrim cu faptul ca suntem primii vostri clienti si va multumim pentru profesionalism. Platforma este perfeceta pentru cabinetul nostru de optica medicala: fara agenda, fara hartii, totul functioneaza perfect si nu am avut niciodata downtime sau probleme. Cred ca este cel mai bun soft de programari pacienti in acest moment! Recomand InteroCloud daca aveti nevoie de un program de gestionare date pacienti!

Denisa Munteanu

Optometrist, Miden Real Optic (www.midenoptic.ro)

7

Completează formularul si folosește 90 de zile GRATUIT! 

Soft Medical | Soft Programare Pacienti 1