TERMENI SI CONDITII

Prin folosirea paginii web “www.interocloud.ro” sau “practice.interocloud.com” (“Serviciul”), sunteti de acord cu urmatorii Termeni si conditii (“Termeni de Utilizare”). “Furnizorul de Servicii” este Intero Cloud Management SRL, o societate cu raspundere limitata infiintata in conformitate cu legea din Romania CIF: RO37614514, Nr. Reg. com J40/7400/2017, cu sediul in Calea Victoriei nr. 101, camera 1, scara A, etaj 4, ap. 11, Sector 1, Bucuresti, Romania.

Furnizorul de Servicii isi rezerva dreptul de a actualiza si de a schimba Termenii de Utilizare din cand in cand fara preaviz. Orice noi caracteristici care imbunatatesc sau extind Serviciul actual, inclusiv lansarea de noi instrumente si resurse, vor fi supuse Termenilor de Utilizare. Continuarea Utilizarii Serviciului dupa orice astfel de modificari constituie acordul dumneavoastra legat de modificari.

Violarea oricarui Termen de mai jos va duce la inchiderea contului dumneavoastra.

Sunteti de acord sa Utilizati Serviciul pe propria raspundere.

Termeni de baza

Daca nu sunteti de acord, trebuie sa refuzati prezentul acord si sa incetati imediat sa folositi Serviciul. Accesul la Serviciu este permis numai celor care accepta in totalitate Termenii si Conditiile de Utilizare.

Sunteti de acord ca aceste Conditii de Utilizare, precum si relatia dintre parti vor fi exclusiv reglementate de legile din Romania fara intentia de a intra in conflict cu principiile dreptului sau a conventiilor internationale. Autoritatea exclusiva pentru solutionarea litigiilor este Bucuresti, Romania.

Trebuie sa furnizati numele dumneavoastra complet si legal, o adresa de e-mail valida precum si orice alte informatii solicitate in vederea finalizarii procesului de inscriere. Autentificarea dumneavoastra poate fi Utilizata numai de catre o singura persoana – o singura autentificare folosita de mai multe persoane nu este permisa. Aveti dreptul sa creati date de autentificare separate pentru cate persoane doriti, dupa cum va permite abonamentul.

Sunteti responsabil pentru mentinerea securitatii contului dumneavoastra, precum si a parolei contului. Furnizorul de Servicii nu poate si nu va fi raspunzator pentru orice pierderi sau daune aparute datorita incapacitatii Utilizatorului de a se conforma la aceasta obligatie de securitate.

Clientul se angajeaza sa pastreze confidentialitatea deplina asupra parolelor legate de Serviciu si a contului. In cazul in care Clientul devine constient de orice Utilizare neautorizata a parolei sau a contului, trebuie sa notifice imediat Furnizorul de Servicii la adresa de e-mail: office@interocloud.ro.

Sunteti responsabil pentru toate materialele postate si de activitatea care are loc in contul dumneavoastra (chiar si atunci cand continutul este postat de alti Utilizatori ai contului dumneavoastra). Nu aveti dreptul sa Utilizati Serviciul pentru orice scop ilegal sau neautorizat. Nu ar trebui, in timp ce Utilizati Serviciul, sa violati vreo lege in jurisdictia dumneavoastra (inclusiv, dar nelimitat, de legile dreptului de autor).

Clientul se angajeaza sa nu hartuiasca, ameninte, sa abuzeze sau vatame in vreun fel furnizorul de Servicii sau alti Utilizatori ai acestui seriviciu.

Restituiri si Modificarea Termenilor

Daca anulati contul inaintea procesarii facturii, nu veti fi taxat. Serviciul va factureaza in avans pe o luna si este nerambursabil. Nu vor exista restituiri sau credite pentru luni partiale de Serviciu, restituiri pentru modificari sau restituiri pentru luni nefolosite pe un cont activat. Platile nu includ impozite sau taxe impuse de catre autoritatile fiscale daca nu se prevede altfel. Clientul va fi responsabil pentru plata tuturor taxelor si impozitelor.

Selectarea unui Serviciu inferior celui actual ar putea cauza pierderi de date, caracteristici sau capacitati ale contului dumneavoastra. Furnizorul de Servicii nu isi asuma responsabilitatea pentru astfel de pierderi.

Incetarea Serviciului

Sunteti responsabil pentru anularea in mod corespunzator a contului dumneavoastra.

Tot continutul contului dumneavoastra va fi sters imediat din Sistem dupa anulare. Informatiile nu vor putea fi recuperate odata ce contul dumneavoastra a fost anulat. Daca anulati Serviciul inainte de sfarsitul ciclului lunar de plata, anularea va avea efect imediat si nu veti fi taxat din nou.

Dreptul de suspendare sau terminare a contului dumneavoastra si refuzul de Utilizare actuala si viitoare a Serviciului pentru orice motiv ramane la discretia Furnizorului de Servicii. O astfel de terminare a Serviciului va rezulta in dezactivarea sau stergerea Contului sau a accesului la contul dumneavoastra si renuntarea la orice continut din contul dumneavoastra. Furnizorul de Servicii isi rezerva dreptul de a refuza furnizarea Serviciului pentru oricine si oricand.

Termeni de Modificare

Preturile tuturor Serviciilor, inclusiv dar nu limitat la taxele de abonament lunar, se pot modifica. O astfel de notificare poate fi furnizata in orice moment prin publicarea schimbarilor pe pagina www.interocloud.ro sau prin Serviciul in sine.

Prestatorul de Servicii nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice persoana terta pentru orice modificare, schimbare de pret, suspendare sau intrerupere a Serviciului.

Clientul este de acord si ia la cunostinta ca forma si natura Serviciilor se pot modifica din cand in cand, fara o notificare prealabila a Clientului, datorita faptului ca prestatorul de Servicii inoveaza si imbunatateste constant Serviciul. De asemenea, Clientul este de acord si ia la cunostinta ca Prestatorul de Servicii poate opri (permanent sau temporar) furnizarea Serviciului (sau orice functie din cadrul Serviciului) Clientului fara notificarea prealabila a acestuia.

Termenii continutului Serviciului

Codul Sursa al Serviciului este protejat de drepturile de autor. Clientul nu are dreptul de a copia, distribui, modifica, inchiria, imprumuta, vinde, crea lucrari derivate, decompila sau de a incerca sa extraga codul sursa al Serviciului sau orice parte a acestuia fara acordul scris al proprietarului.

Furnizorul de Servicii nu ofera un continut prestabilit, dar furnizorul de Servicii si reprezentantul acestuia au dreptul (dar nu si obligatia), la propria discretie, de a refuza sau a elimina orice continut care este disponibil prin intermediul Serviciului. Clientul se angajeaza sa nu creeze, transmita, afiseze sau sa puna la dispozitie orice continut ce este ilegal, daunator, amenintator, abuziv, hartuitor, nesincer, defaimator, vulgar, obscen, care invadeaza intimitatea altei persoane sau odios (inclusiv virusi sau orice alte coduri distructive).

Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre Furnizor pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. Furnizorul se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Furnizor.

Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.

Furnizorul se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa: office@interocloud.ro se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Furnizorul certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):

 1. Dreptul de a cere Furnizorului sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
 2. Dreptul de a cere Furnizorului sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. Dreptul de a cere Furnizorului sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;

Plata pentru servicii

Plata pentru serviciile Intero Cloud Management SRL se poate face doar prin transfer bancar direct in contul furnizorului.

 

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dvs.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.INTEROCLOUD.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.INTEROCLOUD.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.INTEROCLOUD.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

Conditii Generale

Utilizarea Serviciului se va realiza pe riscul dumneavoastra exclusiv. Serviciul este furnizat pe principiul “asa cum este” si “cum este disponibil”.

Printre altele, furnizorul de Servicii nu garanteaza ca:

 • utilizarea Serviciului de catre Client va satisface cerintele acestuia;
 • utilizarea Serviciului de catre Client va fi neintrerupta, la timp, sigura si fara erori;
 • orice informatie obtinuta de catre Client, ca urmare a utilizarii Serviciului de catre acesta, va fi exacta, corecta, de incredere si actualizata;
 • defecte ale Serviciului vor fi corectate.

Nu se aplica garantii (inclusiv pentru calitate satisfacatoare, adecvare la scop sau conforme cu descrierea) Serviciului cu exceptia Termenilor exprimati in acord.

Suportul tehnic este disponibil prin e-mail.

Furnizorul de Servicii nu este raspunzator pentru orice daune directe, indirecte sau prejudicii cauzate (inclusiv pierderi de profit, pierderi de date, pierderea fondului comercial sau reputatia in afaceri), care ar putea fi reclamate de catre Client in urma relatiei acestuia cu Serviciul, inclusiv:

 • daune cauzate de orice modificare pe care prestatorul de Servicii o poate face in sistem;
 • daune cauzate de orice intrerupere permanenta sau temporara in furnizarea de Servicii;
 • daune cauzate de stergerea, coruperea sau incapacitatea de stocare a oricarui fel de continut al Clientului;
 • daune cauzate de incapacitatea Clientului de a furniza informatii de cont corecte furnizorului;
 • daune cauzate de incapacitatea Clientului de a isi securiza si de a pastra confidentialitatea parolei si detaliile contului.

Clientul cunoaste ca Serviciul foloseste persoane terte si parteneri pentru furnizarea aparaturii necesare, softuri, locuri stocare, precum si tehnologia aferenta necesara pentru functionarea Serviciului.

Sunteti de acord sa nu reproduceti, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau sa exploatati orice parte a Serviciului, utilitatea Serviciului sau orice acces la Serviciu fara acordul expres in forma scrisa a Furnizorului de Servicii.

Clientul trebuie sa despagubeasca Furnizorul de Servicii pentru orice creante, datorii, pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile avocatilor, rezultate in urma incalcarii Acordului sau a activitatilor contului Clientului.

Desi putem, nu avem obligatia de a elimina continutul sau conturi ce au un continut cu caracter ilegal, jignitor, amenintator, calomnios, defaimator, pornografic, obscen, alminteri inacceptabil care incalca proprietatea intelectuala a vreunei parti sau a acestor Termeni de Utilizare.

Clientul este de acord ca Furnizorul de Servicii sa trimita Clientului notificari, inclusiv cele legate de schimbarile aparute in Acord prin e-mail, posta sau postari in Sistem.

Dumneavoastra trebuie sa luati la cunostinta ca procesarea si transmiterea datelor in Serviciu poate fi facuta necriptat si implica (a) transmiterea prin diverse retele; si (b) schimbari pentru a se conforma si pentru a se adapta la cerintele tehnice pentru conectarea retelelor sau a dispozitivelor.

Nu aveti voie sa transmiteti orice virusi sau orice cod de natura distructiva.

Nimic din prezentul acord nu va exclude sau limita raspunderea furnizorului de Servicii pentru prejudicii care nu pot fi excluse sau limitate in mod legal de legea romana.

Incapacitatea furnizorului de Servicii de a exercita orice drept sau prevedere a Termenilor de Utilizare nu va constitui o renuntare la dreptul sau prevederea respectiva. Termenii de Utilizare constituie intregul acord intre dumneavoastra si furnizorul de Servicii si guverneaza Utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului, inlocuind orice acorduri dintre dumneavoastra si furnizorul de Servicii (inclusiv, dar nelimitat, de orice versiuni anterioare ale Termenilor de Utilizare).

Prezentul acord este reglementat de legea din Romania.

In cazul in care acordul a fost tradus in alte limbi si exista contradictii intre versiunea din limba romana si traduceri, atunci versiunea in limba romana va prevala asupra traducerii.

Orice disputa referitoare la Acord trebuie rezolvata prin mijloace de negociere. In cazul in care disputa nu poate fi rezolvata prin intermediul negocierilor, disputa va fi rezolvata la Tribunalul Municipiului Bucuresti, Romania.

Orice intrebare cu privire la Termenii de Utilizare ar trebui sa fie trimisa la adresa: office@interocloud.ro