DESPRE NOI

InteroCloud Management SRL este o companie cu capital privat romanesc. Suntem un furnizor  de servicii IT si solutii software bazate in cloud si ne concentram atentia asupra furnizarii de servicii si produse software medicale. Ne dorim sa detinem o pozitie unica pentru a oferi exact ceea ce au nevoie clientii nostri – solutii software de management in cloud, complexe, care sa raspunda cerintelor clientilor.

Consideram ca serviciile medicale din Romania merita instrumente care sunt la fel de moderne, bine concepute si usor de utilizat ca cele intalnite in alta parte in viata de zi cu zi. Misiunea noastra, prin urmare, este aceea de a crea o platforma pentru servicii medicale cu solutii moderne, bazate in cloud. Platforma InteroCloud este destinata furnizorilor de servicii medicale, precum: cabinete medicale, spitale private, cabinete stomatologice, etc., cu scopul de a maximiza eficienta afacerilor din domeniul medical.

Astazi, clinicile medicale de succes utilizeaza produse informatice sofisticate și inteligente. InteroCloud – softul de pragamare pacienti va ajuta sa obtineti o mai buna calitate a ingrijirii pacientilor cu o mai mare eficienta si o crestere a veniturilor. Puteti efectua si urmari programarile pacientilor cu usurinta, iar cu functia de check-in pacienti veti sti in orice moment care pacienti sunt deja in sala de asteptare.  Puteti adauga pacienti noi, accesa fisele pacientilor, istoricul vizitelor medicale si schemele de tratament.

InteroCloud – soft gestiune pacienti, ajuta centrele de sanatate sa elimine hartia inutila, sa imbunatateasca productivitatea clinicii si a ingrijirii pacienților. Programul medical InteroCloud ofera flexibilitate exceptionala – indiferent de specialitatea cabinetului medical. La InteroCloud, stim ca mentinerea echilibrului intre administrarea afacerii si furnizarea de asistenta medicala de top poate fi o provocare.

MISIUNE

Misiunea noastră este să conducem, să promovăm și să sprijinim excelența în oferirea de solutii de software pentru clinici medicale. Sa devenim cel mai folosit sistem de programari pacienti din Romania.

VIZIUNE

Sa fim recunoscuti universal și evaluati in topul sistemelor de management pentru clinici medicale, pentru solutii optime de gestiune date pacienti si management programari.

VALORI

Excelenta si transparenta. Aceste valori constituie baza pe care actionam. Fiecare decizie pe care o luam, fiecare interactiune pe care o avem si fiecare e-mail pe care-l trimitem se bazeaza pe aceste valori.

SUPORT CLIENTI

Acordam o deosebita importanta relatiei cu clientii, dezvoltand cu acestia parteneriate solide, bazate pe promptitudine si profesionalism.