DE CE SA FOLOSESTI INTEROCLOUD?

Simplu de folosit

Adauga locatii, specializari si personal si seteaza drepturi diferite pentru angajati. Configurarea se face foarte rapid si poti incepe sa folosesti InteroCloud imediat.

Gestioneaza programarile cu usurinta

Adauga programari ale pacientilor intr-un calendar intuitiv si urmareeste cu usurinta starea fiecarei programari.  Nu vei pierde niciodată timpul pentru a urmări programul.

Administreaza personalul

Gestionează toate programele medicilor, zile libere și stabileste oarele de lucru pentru fiecare medic in parte. Angajații dvs. își pot vizualiza si administra programarile oricand, de oriunde.

Oriunde si oricand

InteroCloud este proiectat să funcționeze pe aproape orice dispozitiv. Poti folosi toate browserele principale, inclusiv Internet Explorer, FireFox, Chrome, Safari și Opera.

Fara instalare locala

Găzduit în siguranță în cloud, nu trebuie să instalați niciun software sau să întrețineți niciun server. Dacă aveți un browser web, aveți softul de management pentru clinica InteroCloud.

Toate datele in siguranta

Facem copii de rezervă zilnic și folosim SSL standard pentru industrie pentru a cripta toate comunicațiile. Pentru hosting, folosim serverele Microsoft Azure.

CE SPUN CLIENTII?

“O aplicație excelentă! Folosim in Clinica Medica Endoprovision aceasta aplicatie de peste 3 ani. Ne-a usurat foarte mult munca legata de programari si gestionarea pacientilor. Este usor si intuitiv de folosit, nu necesita abilitati speciale sau pregatire. Echipa de mentenanta mereu a raspuns promt la solicitari si NICIODATA NU AM AVUT BLOCAJE! Recomand cu caldura! Un raport Pret/Beneficiu – incredibil!”

Dr. Borislav Petrov

Medic, Clinica Medica Endoprovision (www.medicaepv.ro)

„La inceputul lui 2018 cautam o solutie pentru clinica si deja primisem destule oferte care ne dadusera batai de cap, de ordinul miilor de euro. Am considerat ca nu pierdem nimic daca incercam InteroCloud, insa am fost sceptici si am vorbit ca toti sa notam pe caiet programarile, pentru ca nu se stie… Intre timp am descoperit ca sunteti minunati, mereu dispusi sa ne ajutati si sa ne raspundeti. Platforma este foarte usor de utilizat, totul este intuitiv si ne-a usurat munca. Am redus si rata de neprezentare cu 33% prin folosirea functiei SMS. Multumim!”

Dr. Mihaela Andreescu

Medic, Clinica Dr. Andreescu (www.clinicasmart.ro)

Aveam nevoie de o solutie usor de folosit, pe care sa o putem accesa online, fara batai de cap si fara sa fie complicata. Ne mandrim cu faptul ca suntem primii vostri clienti si va multumim pentru profesionalism. Platforma este perfeceta pentru cabinetul nostru de optica medicala: fara agenda, fara hartii, totul functioneaza perfect si nu am avut niciodata downtime sau probleme. Cred ca este cel mai bun soft de programari pacienti in acest moment! Recomand InteroCloud daca aveti nevoie de un program de gestionare date pacienti!

Denisa Munteanu

Optometrist, Miden Real Optic (www.midenoptic.ro)

Soft Medical | Soft Programare Pacienti 1

TESTEAZA GRATUIT 30 ZILE