DIGITALIZAREA UNUI CENTRU DE RECUPERARE MEDICALĂ

Soft Medical | Soft Programare Pacienti | Img 2

Ce sunt fișele medicale și dosarele electronice ale pacienților?

Fișele medicale electronice, cunoscute și sub numele de EHR, sunt sisteme digitale care conțin informații despre starea de sănătate a unei persoane și tratamentele medicale. EHR-urile sunt sisteme electronice puternice, care permit oricărui profesionist din domeniul sănătății să acceseze dosarul medical al pacientului. Acest lucru reduce probabilitatea greșelilor medicale și oferă acces la informații de sănătate critice oricând.

CARE SUNT BENEFICIILE DIGITALIZĂRII CENTRULULUI DE RECUPERARE MEDICALĂ?

Imaginați-vă că aveți toate dosarele medicale ale pacienților dvs. la doar câteva clicuri distanță. Tot ce trebuie să știți despre leziunile lor anterioare, intervențiile chirurgicale și afecțiunile medicale. Tot ce trebuie să știți despre medicamentele pe care le iau. Puteți salva și accesa chiar și radiografiile sau RMN-urile acestora.

Accesul ușor la istoricul medical al unui pacient poate îmbunătăți drastic calitatea îngrijirii pacientului. Multe afecțiuni de sănătate necesită o abordare interdisciplinară, iar implementarea unui soft de management programări și date pacienți intr-un centru medical ajută profesioniștii din domeniul medical să își coordoneze eforturile, ducând la diagnostice mai precise și la un tratament mai eficient. De exemplu, un pacient cu durere cronică ar putea fi tratat de un kinetoterapeut în strânsă colaborare cu un medic neurolog din cadrul aceluiași centru medical.

Softul medical InteroCloud permite folosirea unui calendar intuitiv pentru a gestiona programările într-un mod eficient, reduce rata de neprezentare prin funcția SMS de reamintire a programării și îmbunătățește fluxul operațional din cadrul clinicii medicale. Efectuați programări în funcție de disponibilitatea terapeuților dar și în funcție de disponibilitatea echipamentelor din cadrul centrului medical de recuperare.

Softul de management programări și date pacienți InteroCloud permite totodată și crearea de abonamente, care să includă pachete de servicii pentru pacienți.

Apropo, InteroCloud este mai mult decât „doar” un soft pentru clinici medicale și centre de recuperare medicală: poate fi utilizat și pentru a gestiona datele personale și medicale ale pacienților dvs., cum ar fi diagnosticele, obiectivele de recuperare, rezultatele testelor și alte informații. Datele pot fi partajate între toți profesioniștii din cadrul clincii, care lucrează cu același pacient. Luăm protecția datelor foarte în serios pentru a asigura respectarea GDPR absolută, astfel încât datele pacienților dvs. vor fi în siguranță la noi.

Softul de management programări și evidenta date pacienți InteroCloud este gratuit 30 de zile iar specialiștii noștri vă vor ghida pas cu pas cu privire la o implementare rapidă.