La ce să vă așteptați atunci când implementați un soft pentru clinică

Soft Medical | Soft Programare Pacienti | Img 2

Am discutat cu câțiva experți în implementarea unui software de management pentru clinici medicale pentru a afla la ce să ne așteptăm și întrebări pe care să le punem potențialelor companii de software medical înainte de a semna un contract.

Decizia privind un sistem pentru clinica medicală modern este cu siguranță plină de satisfacții, dar în timpul căutării, multe clinici trec cu vederea ceea ce va presupune procesul de implementare cu noul lor furnizor. Avantajele unui software robust și personalizabil necesită răbdare și muncă în echipă, dar doriți, de asemenea, să vă asigurați că nu veți fi lăsăți să descoperiți singuri o platformă complexă.

Înțelegerea procesului de implementare

Onboarding și setarea așteptărilor

După ce un furnizor semnează un contract, acesta începe de obicei procesul de integrare. Acest lucru ar trebui să implice utilizarea unuei metode de colaborare în care furnizorul și specialistul în implementare al acestora să poată stabili vizibilitate pe calea pe care o urmează împreună cu sarcinile pe care clinetul ar trebui să le îndeplinească pentru a-și configura contul. De asemenea, ar trebui să se organizeze un apel inițial pentru a discuta despre obiective, așteptări și pentru a programa pașii următori privind implementarea.

Odată planificată, pe parcursul acestei întâlniri, ar trebui să fiți ghidat prin funcții de bază, cum ar fi managementul programărilor, trimiterea de mesaje pacienților și navigarea în alte caracteristici, cum ar fi instrumentele de raportare.

Timp de implementare

Cu platforme precum InteroCloud, majoritatea clinicilor vor putea implementa în maxim 48 de ore, dar cronologia variază în funcție de fiecare clinică în parte. Cu ajutorul sesiunii de instruire, totuși, veți obține de obicei o utilizare imediată a sistemului chiar înainte de intrarea completă în funcțiune.

Cu toate acestea, navigarea soft-ului de management pentru clinica medicală poate necesita o curbă de învățare abruptă. Dacă doriți să profitați la maximum de un sistem de management programări și evidență date pacienți, colaborarea cu specialistul în implementare este esențială, știind că cu cât îl folosiți mai mult, cu atât vă fi mai ușor.

Obstacolele obișnuite cu care se confruntă în timpul implementării

Caracteristici și integrări de aplicații

Asigurați-vă că întrebați despre caracteristicile importante pentru specialitatea dvs. în timpul procesului de vânzare. Având o viziune asupra tuturor functionalitaților pe care intenționați să le folosiți vă va face experiența de implementare mult mai ușoară!

Comunicare și colaborare

Desigur, implementarea unui software pentru clinica medicală care va gestiona aproape fiecare aspect al clinicii dvs. poate ridica nelămuriri, dar multe dintre acestea pot fi evitate printr-o comunicare adecvată între furnizor și client, precum și client și personalul acestora.

De asemenea, este esențial ca toată lumea din cabinetul dvs. să fie pe aceeași pagină în ceea ce privește platforma pe care intenționați să o adoptați. Aruncarea unui astfel de software în mâinile unui personal medical neinstruit poate duce la un impas incomod. Alegeți un punct de contact în clinica dvs. care să poată comunica eficient și cu entuziasm cu personalul dumneavoastră.

Module clar structurate

Fiecare sesiune cu specialistul în implementare ar trebui să aibă în vedere un obiectiv clar. Concentrarea pe caracteristici pas cu pas vă permite o mai bună stăpânire pe parcurs. Asistență accesibilă

Cu siguranță veți avea întrebări în timp ce încercați să înțelegeți noul dvs. software medical. Specialistul InteroCloud va fi acolo pentru a vă ajuta pe măsură ce vor apărea.

Resurse de învățare suplimentare

Veți dori să puteți găsi rapid răspunsuri la unele dintre întrebările dvs. Accesul la o bibliotecă de videoclipuri tutoriale, cum ar fi biblioteca de asistență InteroCloud, poate face diferența în timp ce navigați prin software.

Acestea sunt doar câteva sfaturi pentru o implementare cu succes a unui sistem pentru clinica medicală, dar cu varietatea mare de soluții disponibile, aceste procese pot varia cu siguranță. Când evaluați caracteristicile și funcționalitatea fiecărui sistem, petreceți ceva timp pentru a vă asigura că veți fi sprijinit în mod corespunzător în timpul procesului de implementare înainte de a vă decide cu privire la o platformă de management pentru clinica medicală.

Softul de management programări și evidenta date pacienți InteroCloud este gratuit 30 de zile iar specialiștii noștri vă vor ghida pas cu pas cu privire la o implementare rapidă.