DESPRE NOI

InteroCloud Management SRL este o companie cu capital privat romanesc din Bucuresti. Suntem un furnizor international de servicii IT si solutii software bazate in cloud si ne concentram atentia asupra furnizarii de servicii software medicale, in Europa, Asia si SUA. Ne dorim sa detinem o pozitie unica pentru a oferi exact ceea ce au nevoie clientii nostri – solutii software de management in cloud, complexe, care sa raspunda cerintelor clientilor.

Consideram ca serviciile medicale din Romania merita instrumente care sunt la fel de moderne, bine concepute si usor de utilizat ca cele intalnite in alta parte in viata de zi cu zi. Misiunea noastra, prin urmare, este aceea de a crea o platforma pentru servicii medicale cu solutii moderne, bazate in cloud. Platforma InteroCloud Practice Management este destinata furnizorilor de servicii medicale, precum: cabinete medicale, spitale private, cabinete stomatologice, etc., cu scopul de a maximiza eficienta afacerilor din domeniul medical.

Astazi, clinicile medicale de succes utilizeaza produse informatice sofisticate și inteligente. Soft-ul medical online InteroCloud Practice Management va ajuta sa obtineti o mai buna calitate a ingrijirii pacientilor cu o mai mare eficienta si o crestere a veniturilor. Puteti efectua si urmari programarile cu usurinta, iar cu functia de check-in pacienti veti sti in orice moment care pacienti sunt deja in sala de asteptare.  Puteti adauga pacienti noi, accesa fisele acestora, istoricul vizitelor medicale si schemele de tratament.

InteroCloud Practice Management ajuta centrele de sanatate sa elimine hartia inutila, sa imbunatateasca productivitatea clinicii si a ingrijirii pacienților. Programul medical InteroCloud Practice Management ofera flexibilitate exceptionala – indiferent de specialitatea dumneavoastra. La InteroCloud, stim ca mentinerea echilibrului intre administrarea afacerii si furnizarea de asistenta medicala de top poate fi o provocare.

MISIUNE

Sa aducem valoare afacerilor din domeniul medical prin oferirea de solutii software moderne si performante in vederea eficientizarii administrari afacerii.

VIZIUNE

Am pornit de la ideea de a crea un sistem de management intuitiv, usor de folosit si totodata complex, aplicand cele mai noi tehnologii si inovatii in domeniu.

VALORI

Punem intotdeauna clientul pe primul loc si suntem open minded astfel incat sa punem in aplicare sugestiile acestora. Oferim servicii de calitate la un raport calitate-pret excelent.

SUPORT CLIENTI

Acordam o deosebita importanta relatiei cu clientii, dezvoltand cu acestia parteneriate solide, bazate pe promptitudine si profesionalism.

„Parteneriatul cu InteroCloud reprezinta mai mult decat o relatie de afaceri. Ajutam clientii sa eficientizeze administrarea afacerii si sa se poata concentra strict asupra celei mai importante parti  PACIENTUL.”